söndag

gud vad skönt att det inte är skola imorgon, herregud ... lovet har man veerkligen längtat efter ;D !
kvällen vad väl helt okej men lite knas, kom helt oinbjudna till något krök typ, var där ett tag med amanda panda och sen rullade vi vidare och hängade runt lite.
nu sitter jag i soffan och kollar på kungarna av tylösand haha gal1, imorgon ska jag träffa sötnosen amanda igen och säkert massa fler menmen...
nu börjar prgrammet igen efter pausen så bloggar snart !
pussen

snön kom, och försvann lika snabbt...

kapten röd :)

slaggar hos filippa bbbyy inatt,, snart blir det storfest. höhöhö :D woho,
pussen
ps. filippa dricker kaffe... euuuw

heeeeeeeeej

slaggar hos jullan i natt, fan vad nice :D imorgon är vi lediga woooohhooo ;D aja men har inget att skriva hehe .
pussen ;D<3 ha en bra fredag sweetis :D <3

jag har ett hjärta gjort för 2 personer, den ena bryr sig och gör allt för mig. den andra vill men kan inte... jag vet att du har det kämpigt men du kan fan inte hålla på såhära längre, slå näven i bordet och bästem, hon eller jag ? det är bara att välja...

shuuu

sov hos ammi igår också, därför det inte blev ngn uppdatering, vi började 12 idag och slutade halv 3, då kom ralle och danne dit och gymmade lite mohaha :) imorgon är det gymmet sista dagen för på fredag är min skola ledig och den dagen ska tillbringas med julia, sen kommer vi träffa fler mot kvällen såååklart ;) efter praoen idag så drog jag till centrum och träffa fanni och nattis sen drog nattis. då taggade jag och fanni till donken för att träffa adrian julia och paula, vi chillade bara :) nu är jag hemma. haha juste i sommras var ju jag och ammi på böda sand, det är en camping i öland. och kanal5 var där och filmade i 3 veckor :P så det kommer börja ett program om det den 1 november, och jag är med i vinjetten -.- dom zoomar mitt ansikte när jag asgarvar hahah xd menmen, nu ska jag slänga mig i duschen.'
pussi

http://www.kanal5play.se/program/play/bodacamping-s01e01-smygtitt

'
klicka på länken så ser ni vinjetten som jag är med i , haha hemskt men aja :P kommer få se det en gång i veckan -.- :P

puss


stämmer detta så är killen intresserad !

Hans blick fastnar
En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Ett tips är att be dina kompisar hålla ett öga på killen du är intresserad av om ni träffas tillsammans.

Hans pupiller vidgas
Hos både män och kvinnor vidgas pupillerna när vi "gillar" någhon. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. kryp tätt intill och se honom djupt i ögonen.

Han fixar sig
Även killar blir nojiga över sitt utseende och fixar gärna till sig lite extra när de är i närheten av någon de är intresserade av. Håll koll på om han fixar till håret ovanligt ofta eller plockar bland sina snyggaste kläder. risken finns ju att han bara är utseendefixerad.

Han vänder sig mot dig
Genom att vända hela sin kropp mot dig visar han att du har hans uppmärksamhet. Är ni inomhus är chansen stor att han även ställer/sätter sig mellan dig och utgången för att ”råka” stå i vägen för dig.

Han tappar fattningen
Han vill verkligen göra ett gott intryck och risken finns att du har så stark påverkan på honom att han tappar allt. Han stammar, svettas och rodnar. Hjälp honom på traven genom att le och visa att även du är intresserad.

Han pratar om dig med sina vänner
En kille som pratar om dig med sina vänner är ett säkert "kort".

Han dyker upp överallt
På "ditt cafe", utanför skolan, på gymet. Plötsligt tycks han vara över allt och ser lika överraskad och glad ut varje gång!

Han checkar läget med dina tjejkompisar
När en kille kollar av din civilstatus (dvs ifall du är singel osv) med dina tjejkompisar kan du räkna med att han är intresserad.

Han hör av sig
Sms, mail och telefonsamtal. Det finns massor med sätt att höra av sig och om en kille är intresserad så ser han till att få kontakt med dig, på ett eller annat sätt!

Han tar varje tillfälle att röra vid dig
En kille som lägger armen om dig, stryker dig över ryggen eller tar dig i hand när han får tillfälle. de visar att han är intresserad. Känn även efter hur länge era kramar varar. Kramas ni extra länge när ni ses eller ska skiljas åt? woooho!


hos dannne :)

sitter hos danne nu, kom hit för ett tag sen. jag och ammi ska väl dra hem till henne eller något om ett tag. finns inte så mycket att skriva förutom att danne och ammi e feeeetttt söta :) raaawr :)
skriver kanske senare
kiss and love
bira bira bira, BÄRS BÄRS BÄRS !!!!!!!!! helg snart ? (a)

sleep hos ammi

jag sover hemma hos ammi idag, tur att hon har så nära till praoen så slipper vi ta bussar och skit på morgonen :) ska kanske möta nattis en snabbis och snacka lite, sen drar jag till danne och träffar honom och ammi. puss så länge...!  ge förslag vad jag kan blogga om, det är skitsvårt att veta. plus att det är roligare att läsa om ni får bestämma lite mer ;)'
pussen


kärlek

man ser en person som ser bra eller verkar schysst, man försöker få reda på mer om personen, börja snacka sakta men säkert... killen verkar assnäll och vill ens bästa, försöker hjälpa en framåt och säger bara bra saker, man får känslor för denhär personen och det pirrar och man blir glad så fort man ser den, varje gång det kommer ett sms blir man helt vild. man är nykär...  man börjar träffas, snacka mer och mer, sen går det steg för steg, tjejen är världens lyckligaste människa, sen kan förhållandet gå upp till kanske en månad... killen hittar en ny och tjejen är djupt sårad och då mår man sämre än vad man gjorde innan man såg denhär personen och började snacka med den... man hittar en ny början snacka med den, killen övervinner ens förtroende och man litar på den och är säker på att samma skit inte ska hända, men exakt samma grej händer ändå...

11 november ...

jahaja , då fyller man år om 16 dagar, vad fan ska man önska sig? lite smått panik sådär...
det som står högst upp på listan är kärlek ;)
någon som har förslag på något man kan önska sig? höhö...

rekommenderar ;)

var ju på kryssning i fredags och det var skitnice faktiskt ! :)
fick med mig en parfym hem, yammi den luktar smaskens :)

praooo

skärpning med bloggandet, måste bli bättre... denhär veckan praoar jag och ammi på flex gym, det e fan asnice... gymma och sola satan :) idag på praoen fick vi köpa bananer och då träffa vi ennea och paula som jobbar på coop i centrum, stackare... haha :) sen gick vi damma av allting, gymma, boxa & sola (y)
har precis duschat, ska bara vara hemma idag tror jag, måndagar är ganska sega.
nästa vecka är det höstlov, woho !
älsklingen linnea åkte till spaninen igår, det var 4 elever som fick göra det på prao veckan :P
ska föna håret nu, pussar !

jag saknar dig älskling, helvete asså...

Godnatt !

fett pirrig för provet imorgon, kan typ ingenting och det känns mindre bra...´

haha bjuder ... :P


behöver höstlov nu :)

läxorna tar ju sjukt mycket på krafterna, har pluggat sönder hela dagen... fattar ändå inte ett skit, men det börjar sakta men säkert smyga in i hjärnan så någongång fastnar det väl får man hoppas ! Asså min hjärna är helt fullspräng, vill bara göra klart provet sen är allt ur världen... höhö :)
Juste , jag ska få låna Paulas mobil, fett skönt att slippa sin helvetes toutch (stavning?) mobil :P hatar den verkligen...
haha känner mig fett negativ på allt, men jag vet inte varför? :)
ni får ge förslag & tips om vad jag ska blogga om. inte kul att bara höra " idag har jag ... " hela tiden ?
men nu fortsätter pluggandet... -.- herregud asså.


från blöjan till graven...


kommer aldrig glömma våran minnen tillsammans... Spanien, Öland, Kryssningar, galna kvällar, 13 sommrar tillsammans, asså everything. Det finns ingen som dig hjärtat... utan dig, inget mig. jag menar det verkligen ! vad som än händer så finns jag här för dig. Ingen kommer kunna sabba våran vänskap, INGEN ! ... 
Min blodsyster, min andra halva, min sunshine, mitt liv, min styrka, min kraft, min bästavän. vad skulle jag göra utan dig? jag älskar dig så fuuucking mycket... 13 år nu, vi har sjukt mycket framför oss <3


måndag

åh, gash ! fett segt med måndag bara...
skolan idag gick väl som vanligt, slutade halv 4 och kom hem för ett tag sen. Har precis duschat och nu sitter jag med massa plugg som vanligt... No prov imorgon, jadu undrar hur det slutar ;)
Hör av mig sen, måste verkligen plugga, kan nada :P
puss

 saknar sommaren...


plugg plugg å plugg

hatar alla dessa läxor, när vi väl är lediga från skolan så ska man plugga utanför endå :/
NO prov på tisdag, engelska på torsdag., herregud... kan inte ett skit. aja det är väl bara bita tag i det och göra sitt bästa !
drog till centrum för att följa med ammi till *** vi mötte fanni julia linn & några.
har käkat tacos, mätt som en gris...  Ska fortsätta plugga nu, eller... ;)

åhhh...

<3


gubben i lådan -


fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten, varit död i minuter, hela själen var bruten, blivit jagad av snuten, varit vilse på djupet, jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset. Och för dig har jag låtsas och dolt mina tårar, med dig blir jag mindre som gubben i lådan, jag vägrar att inse, du sviker mig alltid, jag gräver min grav för dig. jag är en soldat för dig... jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag, göra det tusen gånger om... tusen gånger om. Blivit lämnad i staden medans du gick och blunda, fick en känga mot magen tills jag smakade gatan. Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen, som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget. för jag tänkte på jag-et. Och jag såg alla tecken och ville vara bättre men då blev allting sämre, jag vägrar att inse, du sviker mig alltid, jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig... Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag... göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag, göra det tusen gånger om... tusen gånger om. Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor. Jag bär tyngden utan rymden ändå finns du i mitt hjärta. Ta mitt skimmer, för jag brinner. Du är blott en blek lanterna. Jag har gjort dethär så länge, jag kan lika väl fortsätta. jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag, göra det tusen gånger om... jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag, göra det tusen gånger om. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag, göra det tusen gånger om...


den 17 oktober

Kom precis hem, seg dag... veckan som kommer så har vi NO & engelska prov... kan inte ett skit, så kanske ska börja plugga ikväll hmm...
I fredags fick jag reda på att jag och ammi fick praoen på flex gym hehe nice, så där kommer vi hålla till v. 43 :) sen v. 44 är det höstlov, skönt ;)

Amanda kom hem från london idag, yippie :) <3

...

tillbaka efter ett år då :) namnet är från förra året, haha ! :)
men tänkte börja blogga igen, får se hur det går menmen ...
Min lillebror har sovit över på något scoutersak så nu ska jag och erin dit och grilla med honom typ, hehe :)
bloggar när jag e hemma. puss !

RSS 2.0